Bij Lumission hebben we een missie: zoveel mogelijk mensen overtuigen dat hoogwaardige verlichting geen overbodige luxe is, maar juist de slimste keuze. Het gaat langer mee en het resultaat wordt er zoveel mooier van.

Maar als we even de hand in eigen boezem steken: soms zijn we zo enthousiast bezig met die missie dat we vergeten dat niet iedereen onze passie deelt. Soms moet er gewoon snel verlichting geregeld worden en dan is er geen tijd om uitgebreid op onderzoek uit te gaan.

Daarom vandaag simpele, hapklare redenen waarom onze armaturen met tunable white echt de moeite waard zijn.

 1. Niet iedereen heeft dezelfde smaak.
  Deze reden spreekt eigenlijk voor zich. Als je verlichting koopt die alleen één soort licht geeft, dan moet je maar hopen dat iedereen daar tevreden mee is. Met tunable white kun je de kleurtemperatuur van het licht naar eigen smaak aanpassen. In de app, via een afstandsbediening of met een schakelaar aan de wand. Zo simpel kan het zijn.
 2. Tunable white is goed voor je
  Kunstmatig licht is leuk, maar het is niet hetzelfde als daglicht. Als mensen hebben we dat nodig om gezond te blijven. Gelukkig kunnen we met tunable white wel voor een groot deel de functie van daglicht nabootsen. Zo kun je ook op kantoor of waar je ook werkt je biologische klok blijven volgen. De kleurtemperatuur van de verlichting kun je daarbij zelf of automatisch aanpassen aan het daglicht buiten.
 3. De kwaliteit is erg hoog
  Verlichting die tunable white biedt is technisch van de hoogste kwaliteit. Hierdoor heb je geen last van vervelende trillingen of flikkeringen in het licht dat uit een lamp komt. Dat is extra belangrijk in een kantoor- of fabrieksetting, want zulke verstoringen kunnen hoofdpijn of concentratieproblemen veroorzaken
 4. Onze armaturen zijn plug & play
  Onze tunable white-verlichting kan plug & play aangeleverd worden, oftewel stekkerklaar. Als installateur hoef je het dan alleen nog maar even aan te sluiten, verder heb je geen kennis nodig over wat tunable white precies is en hoe de techniek werkt.
 5. Tunable white is prachtig
  Over smaak valt te twisten, zie ook punt 1. Toch zijn we er heilig van overtuigd dat tunable white eigenlijk altijd een verbetering is ten opzichte van verlichting met een vaste kleurtemperatuur. Hoe mooi is het dat de verlichting mee verandert met je behoeftes: of dat nu aan activerend koel licht is, of juist aan de sfeervolle gloed van warm licht.
Back To Top