Als een installateur ervoor kiest om jouw verlichting in zijn bedrijfspand te gebruiken, mag je daar best trots op zijn. Installateurs weten als geen ander de waarde van kwalitatieve producten op waarde te schatten. We zijn trots dat onze INPLANO Circo en INVERSO 150 in het nieuwe pand van Putman BV bijdragen aan een prachtige en professionele uitstraling.

Putman BV is een echt familiebedrijf en is actief in de bollenstreek. Daar verzorgen zij klimaat-, koel-, sanitair en industriële installaties, met een focus op duurzame innovatie. In dat doel kunnen wij ons helemaal vinden.

Omdat ze net verhuisd zijn naar een nieuw bedrijfspand, was er behoefte aan een nieuwe verlichtingsoplossing. Eigenaar Patrick van Schie en zijn vrouw hebben zelf met veel zorg het interieur uitgekozen. Om dit een net wat andere uitstraling te geven hebben zij gekozen voor de INPLANO Circo, een LED-paneel met een ronde opening die het geheel een designer look geeft zonder in te boeten op lichtkwaliteit.

De INPLANO-panelen zijn toegepast in alle ruimtes die een kantoorfunctie hebben. De gangen zijn voorzien van witte INVERSO 150-downlighters. Alle genoemde producten kun je terugvinden in de Lumission productcatalogus. Meer voorbeelden van ons werk vind je op onze blog

Back To Top