Ons INLINO bandrasterarmatuur is de ideale kandidaat om bestaande TL-buizen te vervangen. Daar hebben we het volste vertrouwen in. Sterker nog, we hebben deze nieuwe armaturen specifiek met die reden ontworpen. Maar de INLINO kan ook prima op zichzelf staan. Het is een premium product, veelzijdig in zijn toepassing en flexibel in de uitvoering. Vandaag zetten we alle (mogelijke) specificaties op een rij.

In onze vorige blog kwam al aan bod dat de INLINO in drie breedtes verkrijgbaar is: 184mm, 147mm en 126mm. De standaardlengte is 1720mm, maar we kunnen ook een custom lengte produceren. De hoogte van de INLINO is met 48mm lager dan bestaande bandrasterarmaturen.

Wij bieden de INLINO aan in drie verschillende uitvoeringen: 3000K, 4000K (vergelijkbaar met standaard TL-verlichting) en een tunable white-versie van 2700-6500K. Alle varianten maken gebruik van verlichting met een zogeheten wide beam angle. Dit zorgt voor een brede en gelijkmatige lichtbundel met een mooie overlap. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor minder armaturen nodig hebt om toch de hele ruimte te verlichten.

Ook kenmerkt de INLINO zich door zijn lange levensduur: L90/B50 bij 50.000 uur, L80/B20 bij 80.000 uur. Dankzij een externe driver en een aluminium behuizing van hoge kwaliteit blijven de gebruikte componenten beschermd tegen oververhitting. Dit komt de levensduur ten goede en maakt de INLINO ook flexibel qua uitvoering, zowel op het moment van installeren als later in de levensduur.

De INLINO kan worden uitgerust met verschillende drivers, waaronder aan/uit, dimbaar, draadloos aanstuurbaar en daglichtregeling. Ook kunnen er diverse sensoren in geïntegreerd worden, zoals een daglichtsensor of een aanwezigheidssensor. Bovendien werken onze drivers met alle bekende smart light-systemen die op de markt zijn, waaronder uiteraard ook ons eigen draadloze Zen-Lite-sturingssysteem.

Kortom: de INLINO is een veelzijdig en modulair product dat kantoren, scholen en andere grote gebouwen met een systeemplafond klaarmaakt voor een TL-loze toekomst. Meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons!

Back To Top