2022 was een bewogen jaar voor LUMISSION. Dat kwam tot een hoogtepunt afgelopen zomer, toen we alle zeilen bij hebben gezet voor waarschijnlijk onze grootste lancering ooit. De nieuwe downlightreeks vervangt een groot deel van onze voorgaande reeksen en dat was een hele klus.

Maar wat zijn we er trots op. Met deze innovatieve downlight kunnen we de hele markt bedienen, van standaard klussen tot de meest specialistische toepassingen.

Daarnaast hebben we een prachtig bandrasterarmatuur ontwikkeld met het oog op de uitfasering van TL-verlichting. Onze INLINO gaat nog eens groot worden, want vanaf volgend jaar is Energielabel C verplicht en zullen veel kantoorpanden moeten worden verduurzaamd.

Binnen onze eigen vier muren zijn we vooral bezig met groeien. Er zijn drie werkplekken bijgekomen, dus moesten we de muur tussen de kantine en het kantoor doorbreken!

Tussen al die bedrijvigheid door zijn we ook nog naar Frankfurt geweest voor de Light + Building beurs die eindelijk weer plaats kon vinden. En onze managing director Frank is door heel Scandinavië gereisd om de medewerkers van onze distributiepartner Solar te briefen over onze nieuwe downlightreeks.

Een druk jaar dus, maar zeker ook een mooi jaar. Wij hopen dat 2022 voor jullie ook zo geslaagd was.

Alvast een gelukkig nieuwjaar en tot volgend jaar!

Back To Top