Home » Blog » Alle berichten » Een speciaal architectonisch gevoel voor HDL Taxaties

Een speciaal architectonisch gevoel voor HDL Taxaties

HDL Taxaties heeft onlangs een nieuw pand betrokken in Veenendaal. Lumission kreeg de opdracht om een passende verlichtingsoplossing te bedenken. Dankzij de premium armaturen binnen onze INPLANO- en INVERSO-serie, met hun unieke zwart-goude kleur, straalt het nieuwe kantoor echt dat speciale architectonische gevoel uit.

Voor dit project hebben we samengewerkt met installateur Jan Nap Elektrotechniek uit Lunteren. Lumission heeft de gewenste verlichting en draadloze sturingsoplossing geleverd.

De verlichtingsoplossing bestaat uit de volgende producten:

  • 4x INPLANO Circo
  • 15x INVERSO 150 (zwart met een gouden cone, 3000K)
  • 8x M-90 (zwart met een gouden cone, 3000K)

De standaard kleur voor deze armaturen is wit, maar voor dit project is gekozen voor een zwart frame met een gouden cone. Deze cone maakt het witte licht nog net wat warmer. Het ziet er ook gewoon erg fraai uit, zelfs als de lichten uit staan. De luxe kleurencombinatie werkt mooi samen met de houten afwerking van het gebouw, wat zorgt voor zowel een professionele als warme uitstraling.

Alle verlichting wordt aangestuurd via ons op bluetooth gebaseerde Zen-Lite-systeem. De verschillende ruimtes in het gebouw hebben ieder een eigen daglichtsensor en de verlichting wordt dus automatisch aangepast op basis van de hoeveelheid daglicht die naar binnen schijnt. Aanwezigheidssensoren zorgen ervoor dat de lichten vanzelf weer uitgaan zodra er niemand meer in een ruimte is. Dit leidt tot een maximale energiebesparing.

Geïnspireerd geraakt door een van onze projecten? Neem vooral contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

0M5A8844 (1)
0M5A8851 (1)

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!