Maak kennis met onze nieuwste collega! Wesley werkte jarenlang in de tv-wereld als technicus en daarna ook nog even als verkoper in de telecom, maar toen corona kwam moest hij noodgedwongen thuisblijven. Hij had namelijk net een niertransplantatie ondergaan en behoorde daarmee tot een risicogroep. Gelukkig is hij nu weer helemaal beter en zit hij op zijn plek bij Lumission!

“Voor mij is het allemaal wel heel nieuw nog, want ik heb nog nooit een kantoorjob gehad. Dat moet ik wel zeggen: ik krijg echt van iedereen hulp hier. Hier zit zoveel kennis. Dagelijks vraag ik iedereen de oren van het hoofd.”

“Ik had op zich altijd wel wat met licht. Ik heb voor de televisie gewerkt, dus dan heb je ook wel veel met licht te maken, alleen werkte ik er zelf nooit mee. Maar ik merk wel dat ik het steeds interessanter begin te vinden. Hoe meer kennis je krijgt, hoe leuker het wordt ook.

“Thuis lees ik ook veel dingen over licht. Ik probeer mijn kennis snel omhoog te krijgen. Maar als ik vragen heb, kan ik altijd bij iedereen terecht.”

“Ik heb hiervoor bij grote bedrijven gewerkt en dan merk je wel dat het hier een stuk relaxter is. Je moet je werk gewoon goed doen natuurlijk, maar hier heb je geen targets. De sfeer is gewoon heel fijn.

“Ik heb hiervoor veel in de AV-techniek gewerkt. Aan bijna alle programma’s die je op tv ziet, heb ik wel een keer meegewerkt. Dat was heel leuk, maar het was in Hilversum en ik kom uit Alkmaar. Dus op een gegeven moment was het kiezen of ik daar ging wonen of in Alkmaar. En toen heb ik gekozen om niet in Hilversum te gaan wonen.”

“Ik ben toen in de verkoop terechtgekomen, vooral in de telecom. Dat vond ik ook heel leuk. Ik vind telefoons nog steeds hartstikke interessant. Daarna ben ik een tijd ziek geweest, waarna ik bij Bang & Olufsen ben begonnen. Door corona werd mijn proefcontract alleen niet verlengd. En toen zag ik dit voorbijkomen.”

“Ik was eigenlijk al op zoek naar een kantoorbaan, maar ook iets wat met techniek te maken had. Dus dit paste perfect bij wat ik zocht.”

 

Back To Top