In het nieuwe zorgcomplex Boshuis in Tilburg zijn ruim 500 armaturen van Lumission toegepast. Bij de oplevering was snelheid een belangrijke factor. Dat is waarom installateur Van der Pol Elektrotechniek gekozen heeft voor onze LED-panelen.

Deze panelen zijn namelijk uitgerust met een stekkerklaar installatiesysteem. De GST18-stekker zorgt ervoor dat er geen elektriciteitsdraden door buizen getrokken hoeven te worden. Ook hoeven deze niet meer aangestript te worden. De installatie is een kwestie van zorgen dat de juiste componenten in elkaar klikken. Dit bespaart veel tijd.

Lumission heeft in totaal zo’n 550 armaturen geleverd. In het zorgcomplex zijn ca. 350 Inplano LED-panelen en 150 Inplano Circo-panelen toegepast, en daarnaast nog zo’n 50 Upload 400 multisensor-armaturen, waaronder een aantal met een noodaccu voor in het trappenhuis.

De opdracht voor dit nieuwe pand van zorgorganisatie De Wever was in handen van modulair bouwer Daiwa House Modular Europe, dat zowel snelheid als duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De eenvoudig te installeren armaturen van Lumission hebben een lange levensduur en sluiten daarmee goed aan bij die werkwijze. Op de website van Daiwa House Modular Europa vind je nog meer informatie over het project.

De producten die zijn toegepast in dit project zijn eenvoudig terug te vinden via onze productconfigurator. Daar zie je ook meteen alle verschillende beschikbare specificaties.

Back To Top