Noodverlichting is niet het meest inspirerende product, maar het is van levensbelang en daar hoort dan ook een kwalitatief en makkelijk te monteren armatuur bij. Onze SELFY-reeks voorziet niet alleen in de (nood)behoeften van de eindgebruiker, maar ook in die van de installateur. Met een stekkerklare, eenvoudig te installeren oplossing kan in korte tijd een heel gebouw voorzien worden van duidelijke en betrouwbare noodverlichting.

De SELFY is er in drie varianten: de SELFY Bulkhead, de SELFY Sign en de SELFY Spot.

De SELFY Bulkhead is een universele noodverlichting met de meest voorkomende afmetingen die gericht is op de vervangings- en renovatiemarkt. De Bulkhead met opalen diffusor kan worden gebruikt voor functionele verlichting, zoals bijvoorbeeld in een galerij of trap, of samen met de transparante afdekking en de verschillende pijlstickers voor een vluchtwegaanduiding.

De SELFY Sign is een elegant ontwerp voor multifunctionele veiligheidsverlichting en kan aan het plafond of aan een wand worden gemonteerd. De transparante pictogramhouder heeft een lasergesneden patroon en wordt van de bovenzijde verlicht, waardoor een mooie en gelijkmatige lichtverdeling ontstaat. Drie dubbelzijdige pictogrammen voor de vluchtwegaanduiding worden meegeleverd.

De SELFY-inbouwspot voor noodverlichting is voorzien van een zeer krachtige power-LED en is uitgevoerd in een spot-versie voor ruimteverlichting of in een lensversie voor vluchtwegverlichting. Het noodverlichtingspotje is erg compact, waardoor montage en onderhoud zeer eenvoudig is.

Alle SELFY-armaturen hebben een levensduur van 50.000 uur en kunnen 3 uur autonoom blijven functioneren als de stroom uitvalt. Wil je de exacte specificaties van de SELFY-reeks inzien? Bekijk ze dan in de brochure. Of neem contact met ons op voor meer informatie via info@lumission.com

Back To Top