Onze productcatalogus is een beetje als die eindejaarslijstjes die je in december overal ziet opduiken. Het is enerzijds een terugblik op alle mooie producten die we in het verleden hebben ontwikkeld en die nog steeds tot onze bestsellers behoren. Tegelijkertijd kijken we in de catalogus vooruit op de toekomst met een aantal nieuwe producten, die hopelijk net zo populair gaan worden de komende jaren als de reeds bestaande.

In de meer dan 200 pagina’s zit er vast wel iets van jouw voorkeur bij, maar we snappen het als je geen tijd of zin hebt om heel de catalogus door te bladeren/scrollen. Daarom hebben we de nieuwe producten hieronder uitgelicht.

1. INVERSO 90 (page 40)

De INVERSO 90 is een architectonische downlighter die helemaal op de smaak en behoeften van je cliënten afgestemd kan worden. Zowel de rand als de cone zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

2. INNOVO Downline (page 58)

Het idee achter de INNOVO Downline is simpel: wat als je alle eigenschappen en specificaties van een ronde downlighter pakt en die in een lijnvorm giet? De Downline maakt het mogelijk om op een creatieve manier met plafondverlichting om te gaan. Zo kun je er patronen van maken door meerdere exemplaren te combineren.

3. INPLANO Circo (page 94)

De INPLANO Circo is niet zomaar een LED-paneel. Dankzij de ronde opening krijgt het armatuur een designerachtige en vooral ook speelse en vriendelijke uitstraling.
4. INLINO (page 102)

De INLINO is een bandrasterarmatuur dat is ontworpen om TL-armatuur te vervangen, nu die niet meer geproduceerd mag worden. Dankzij een brede lichtbundel heb je er ook minder van nodig om hetzelfde oppervlakte te verlichten. We hebben zelfs gedacht aan de nostalgische mensen onder ons: we verkopen ook een variant met een speciale vintage zilveren matte reflector. Zo ziet het er toch nog een beetje uit als een klassieke TL-buisarmatuur.

5. UPLOAD (page 123)

Ons UPLOAD-assortiment is uitgebreid met nieuwe uitvoeringen die zijn uitgerust met een aanwezigheidssensor en de mogelijkheid om groepen te maken via de Mesh-netwerkfunctie. Dit gaat installateurs veel werk besparen, want zij hebben nu geen ladder meer nodig om de armaturen open te maken en handmatig de instellingen aan te passen.

6. SELFY (page 138)

Onze geautomatiseerde zelftestnoodverlichting biedt nu ook een anti-paniekspot, geschikt voor het verlichten van vluchtwegroutes.

Je kunt bovenstaande producten allemaal vinden in onze vernieuwde catalogus. Download de catalogus of vraag een fysiek exemplaar aan via e-mail.

Back To Top