Als lichtliefhebbers willen we niet alleen de beste producten leveren, we willen ook echt oplossingen bieden. Daarom proberen we onze producten zo klaar mogelijk aan te leveren bij installateurs.

Dat betekent dat we het liefst alles al helemaal geassembleerd aanleveren, zodat het alleen nog maar geïnstalleerd hoeft te worden. In veel gevallen is dat enkel een kwestie van de stekker erin doen en het armatuur op de goede plek monteren.

We doen dit natuurlijk om installateurs werk uit handen te nemen, maar dat is niet de enige reden. Het is ook beter voor het milieu. We hoeven hierdoor namelijk minder verpakkingen mee te leveren. Veel van onze armaturen worden al in een speciale projectverpakking geleverd. Dat scheelt een hoop tijd, en een hoop verpakkingsmateriaal.

Het uitpakken van individueel verpakte armaturen klinkt misschien niet als veel extra werk, maar het tikt al heel snel aan. Stel je eens voor dat de installateur duizend nieuwe armaturen moet plaatsen.

Voor sales engineer Paul van der Maas Van den Pol Elektrotechniek is dat een belangrijke reden waarom hij graag met de armaturen van LUMISSION werkt.

“LUMISSION levert verlichting die je heel makkelijk in bestaande situaties kunt toepassen. Op projectniveau gebeurt het veel dat producten al door hen uitgepakt zijn. Dat klinkt als een klein dingetje, maar in de uitvoering is dit echt heel belangrijk.”

“We hebben best veel leveranciers waar alles nog los in doosjes zit en dat kost niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor veel afval. Als duurzaamste installateur zien wij dat graag anders.”

Vorige week hadden we het al over hoe wij veel van onze componenten in meerdere producten ‘hergebruiken’ en zo onze ecologische voetafdruk kleiner maken. Volgende week gaan we in op de manieren waarop we bezig zijn met recycling. Van Re-use naar reduce naar recycle!

Back To Top