Onze UPLOAD-productfamilie is er speciaal voor alle behoeften rondom omgevingsverlichting. Dit opbouwarmatuur kan via een snelmontagebeugel eenvoudig tegen een muur of plafond gemonteerd worden en is ook vandalismeproof dankzij een slagvastclassificatie van IK10. Daarmee is het een zeer geschikt armatuur voor ambientverlichting in ruimtes waarin veel voetverkeer plaatsvindt, zoals gangpanden, galerijen, kelders en andere openbare plekken.

De UPLOAD is beschikbaar in twee verschillende diameters: 250 of 400 mm. Beide uitvoeringen zijn doorlusbaar, wat van de installatie van veel armaturen tegelijk een simpele klus maakt. We bieden ook een Multi Sensor-variant aan die op verschillende lichtsterktes instelbaar is. Deze heeft een ingebouwde bewegings- en daglichtsensor die in afzonderlijke werkstanden geprogrammeerd kan worden. Zo kan de eindgebruiker voor elke gewenste toepassing de juiste instelling oproepen, met slechts een druk op de knop.

De bijgeleverde afstandsbediening laat je de armaturen in één of meerdere groepen schakelen. Dit kan heel handig zijn voor bijvoorbeeld een galerij of een kelder, waarbij je wilt dat bepaalde verlichting tegelijkertijd aanspringt.

Op zoek naar een armatuur dat meer lichtcomfort biedt? Ook zit je goed met de UPLOAD. De Shade-uitvoering is voorzien van een fraaie metalen lampenkamp in het wit of zwart. Dit is met name bedoeld voor kantines of andere multifunctionele ruimtes waar extra comfort nodig is.

Meer weten over de UPLOAD-reeks? Bekijk dan de video hieronder of ga naar onze productconfigurator en ontdek alle mogelijke specificaties.

Back To Top