INVERSO II is een veelzijdige serie downlights die bijna oneindig aangepast kan worden aan jouw wensen of die van je klant. Dankzij de hoogwaardige afwerking is het een betrouwbaar en robuust armatuur voor dagelijks gebruik. INVERSO II is er voor elke ruimte en iedere toepassing.

Maak kennis met de complete serie downlights van INVERSO II. Bekijk het volledige assortiment en laat je inspireren.

Bekijk het volledige assortiment

Alle armaturen zijn uit voorraad leverbaar en direct te bestellen via de webshop van onze exclusieve distributiepartner Solar.

Via onze eigen productconfigurator kun je jouw gewenste specificaties selecteren en je ideale INVERSO II samenstellen.

Stel jouw custom downlight samen in de configurator

De INVERSO II is leverbaar in drie uitvoeringen: Standard, Professional en Premium.

  • De INVERSO II Standard (STD) is er voor de budgetbewuste klant.
  • De INVERSO II Professional (PRO) levert een zeer hoge energie-efficiëntie zonder in te leveren op kleurweergave.
  • De INVERSO II Premium (PREM) is de beste keuze voor high-end toepassingen, waarbij een constante lichtstroom en de allerbeste kleurweergave vereisten zijn.
Nieuwste LED-technologie:

90 is het
nieuwe 80!

Voor de INVERSO II 150 & 195 PRO & PREM maken we gebruik van de nieuwste led-technologie met een gepatenteerde fosforlaag. Bij traditionele led-technologie geldt dat een hogere CRI-waarde leidt tot een lagere efficiency.

Door ‘breedband’ rode nitride fosfor te vervangen door ‘smalleband’ rode fosfor, kan deze nieuwe led de efficiency van de huidige CRI80 led bereiken bij een CRI van 90. Daarnaast stijgt de R9-waarde in het spectrum (rood) van 4 tot 90, wat resulteert in een zeer hoge lichtkwaliteit.

INVERSO II

90 PRO

De INVERSO II 90 PRO is een architecturale downlight, speciaal ontworpen voor accentverlichting. Deze downlight biedt een verscheidenheid aan configuratie-opties in lichtstroom, kleurtemperatuur en bundelhoek.

De ‘kleine’ downlight kan bijzonder goed worden gebruikt in combinatie met de andere producten van de INVERSO II-serie. Op deze manier kan een harmonieuze combinatie van algemene- en accentverlichting gecreëerd worden met een uniforme uitstraling.

Accessoires

Met de accessoireringen kan de INVERSO II 90 worden getransformeerd tot een decoratief semi-inbouwarmatuur zonder vervelende schittering.

INVERSO II

STD 150 & 195

De standaardversie van de INVERSO II is bijzonder competitief met een goede balans tussen prestaties en een aantrekkelijk prijsniveau. Je kunt kiezen voor 1000, 1500 en 2000 lumen en voor een flikkervrije niet-dimbare driver of een DALI dimbare driver.

INVERSO II

PRO 150 & 195

De INVERSO II PRO richt zich op efficiëntie en een hoge kleurweergave. Met 120 lm/W (chrome cone zelfs tot 134lm/W) in combinatie met een kleurweergave-index (CRI) van >90, overtreft deze serie elke andere downlight.

De PRO-serie biedt alle benodigde lumen pakketten van 800 tot 3500 lm in 3000K en 4000K. De flikkervrije driver heeft een lange levensduur en een bewezen betrouwbaarheid.

Verder biedt INVERSO II PRO opties als verschillende kleuren behuizing en cones, waardoor het armatuur uitstekend toepasbaar is in allerlei soorten ruimtes.

In het PRO-assortiment vind je uitvoeringen met diffuse lichtverdeling (voor toepassing in bijvoorbeeld gangen en entrees), naast uitvoeringen met lage verblinding (UGR<19) voor toepassing in bijvoorbeeld kantoren en klaslokalen.

INVERSO II

PREM 150 & 195

De uitblinker van de serie is de INVERSO II Premium. De drivers in deze uitvoeringen, houden de lichtstroom gedurende de gehele levensduur van 100.000 uur op 100%. Dit wordt ook wel constant lumen output (CLO) genoemd.

Natuurlijk is deze Premium-versie ook in verschillende kleurencombinaties van behuizingen en cones leverbaar.

Naast de lichtkleuren 3000K en 4000K kun je als extra mogelijkheid speciale lichtkleuren kiezen, zoals bijvoorbeeld de ‘full spectrum’-versie. Deze benadert natuurlijk daglicht benadert om bijvoorbeeld een vitrine goed uit te lichten.

Daarnaast kun je kiezen voor SMART-oplossingen voor verschillende platforms (zoals CASAMBI) en ingebouwde sensoren (bijv. EasyAir). De Premium-versie is daarom de beste keuze voor veeleisende verlichtingsprojecten met de hoogste eisen.

Back To Top