Home » Blog » Nieuws » Plug & play-noodverlichting voor iedere situatie

Plug & play-noodverlichting voor iedere situatie

Onze verlichting is compatibel met vrijwel ieder systeem, bedraad of via bluetooth. De bluetooth oplossingen hebben natuurlijk als groot voordeel dat ze gewoon blijven werken als het internet uitvalt. Als de stroom helemaal weg is, houdt het voor de verlichting echter ook op. Maar ook daar is een oplossing voor: noodverlichtingsaccu’s. Een project dat we met Hacar Elektrotechniek hebben gedaan laat zien hoe belangrijk die kunnen zijn.

Hacar Elektrotechniek heeft onlangs een bejaardentehuis in Hoofddorp volledig voorzien van nieuwe noodverlichting. De oude noodverlichting werkte niet meer en dat kan in een pand waar kwetsbare mensen wonen grote gevolgen hebben. Voor deze klus zijn INNOVO downlighters gebruikt met een speciaal noodverlichtingspack, wat ervoor zorgt dat de armaturen minimaal drie uur autonoom (dus zonder stroom) kunnen blijven functioneren bij stroomuitval.

We hebben hiervoor al het voorbereidende werk gedaan en ook een zogeheten fast connection box (FCB) aan de noodverlichtingsaccu’s gemonteerd, zodat de installateur ter plaatse de downlighter zo kon monteren.

Alle downlighters en panelen van Lumission kunnen worden uitgerust met dergelijke noodaccu’s. Ook kunnen we armaturen op zo’n manier aanleveren dat installateurs meteen aan de slag kunnen met het monteren ervan. Zo ontzorgen wij onze klanten, en kunnen zij hun klanten weer ontzorgen met betrouwbare noodverlichting.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!