Home » Blog » Alle berichten » Ermelo gaat voor de Lumission Innovo 150 LiTE LED

Ermelo gaat voor de Lumission Innovo 150 LiTE LED

ermelo_Innovo_150_LiTE_LED

Dat klimaatneutraal niet alleen een modewoord is en meer dan alleen een mooie intentie bewijst de gemeente Ermelo. Deze gemeente voegt echt de daad bij het woord en deed een forse uitspraak: als we tussen 2030 en 2035 energieneutraal willen zijn is een integrale aanpak binnen de gemeente noodzakelijk waarin we het initiatief moeten nemen.

Een doorn in het oog was de verlichting in de luifels van de overkappingen van de plaatselijke middenstand. Daar zaten de bekende en heel veel in het verleden toegepaste Insaver 150 2x7W compact downlights van Lumiance. Om het vervangen daarvan te stimuleren bekostigd de gemeente Ermelo de vervanging hiervan. De gemeente wil hiermee een heel duidelijk statement maken naar de middenstand: wij pakken alvast de buitenkant aan, pakken jullie de binnenkant aan.

De keus viel op de Innovo 150 LiTE; een hele goede en duurzame oplossing met exact dezelfde inbouwmaten als de oude downlight. De montagekosten en tijd zijn dus minimaal. Het resultaat: een tevreden gemeente, een enthousiaste installateur en een fors besparing want men gaat van een systeem vermogen van 19W naar slechts 7W en dat met een levensduur die 5x langer is dan de bestaande oplossing.